სეუ - საქართველოს ეროვნული უნივერსიტეტი

სიახლეები

18 ივნისი, 2021

ჩატარდა ფსიქოლოგიის კვირეული

14 ივნისიდან 18 ივნისის ჩათვლით, საქართველოს ეროვნული უნივერსიტეტი SEU-ს ფსიქოლოგიის საბაკალავრო პროგრამის ორგანიზებით ჩატარდა ფსიქოლოგიის კვირეული, სადაც SEU - ს პროფესორებმა და ლექტორებმა ისაუბრეს შემდეგ საკითხებზე:

18 ივნისი, 2021

ვორკშოპი თემაზე - კვლევებისა და სწავლების გამოცდილება პანდემიის დროს

საქართველოს ეროვნულმა უნივერსიტეტმა სეუ-მ ბერლინისა და ბრანდენბურგის გამოყენებითი მეცნიერებების უნივერსიტეტთან (BBW University of Applied Sciences) ერთობლივი ვორკშოპი ჩაატარა თემაზე: “კვლევებისა და სწავლების გამოცდილება პანდემიის დროს”. ვორკშოპი მიზნად ისახავდა ცოდნისა და გამოცდილების გაზიარებას უნივერსიტეტებს შორის და მასში მონაწილეობას იღებდნენ ადმინისტრაციული და აკადემიური თანამშრომლები.

16 ივნისი, 2021

bbw უნივერსიტეტის პროფესორებისა და SEU ადმინისტრაციის სამუშაო შეხვედრა

2021 წლის, 15 ივნისს გაიმართა საქართველოს ეროვნული უნივერსიტეტი SEU-სა bbw უნივერსიტეტის პროფესორებისა და ადმინისტრაციის სამუშაო შეხვედრა თემაზე: "ონლაინ სწავლებისა და კვლევის გამოცდილება კოვიდ-19-ის პანდემიის პერიოდში".

16 ივნისი, 2021

SEU-ს ვიცე რექტორის ოფიციალური ვიზიტით ბერლინისა და ბრანდენბურგის უნივერსიტეტში

საქართველოს ეროვნული უნივერსიტეტი სეუს ვიცე-რექტორი ანა ფირცხალაშვილი ოფიციალური ვიზიტით ბერლინისა და ბრანდენბურგის უნივერსიტეტს - bbw University of Applied Sciences ეწვია. მას bbw უნივერსიტეტის დამაარსებელი ფონდის bbw gruppe ხელმძვანელმა საშა ფლემინთცმა უმასპინძლა.

იმიტირებული ეროვნული გამოცდების შედეგები

პუკეტის საერთაშორისო ტურიზმის კონფერენცია 2021

15  ივნისს, SEU-ს საერთაშორისო პარტნიორობის ფარგლებში ტურიზმის პროგრამის პროფესორებმა და სტუდენტებმა მონაწილეობა მიიღეს პუკეტის საერთაშორისო ტურიზმის კონფერენციაში 2021, რომელიც ტაილანდის Phuket Rajabhat University-ის და SEU-ს პარტნიორ მალაიზიის UCSI University-ის ორგანიზებით ჩატარდა.

სიახლის გამოწერა